Et bildegalleri er alltid et viktig element for å få frem både budskap, visjon og historie. Det er intet unntak for FK Bodø/Glimt. Vi søker hele tiden å ha et oppdatert galleri så alle kan se hva som foregår i klubben.

For at et bildegalleri skal yte de besøkende rettferdighet må bildene gjenspeile virkeligheten, og det etterstreber vi med våre bilder fra klubben og alt som skjer rundt denne. Bilder fra kamper, treninger og alle andre aktiviteter skal dokumenteres så godt det lar seg gjøre.

Spillergalleriet er et av de viktigste elementene for å gjøre supportere og andre interesserte kjent med spillerstallen, og der ligger det også en kort presentasjon av spillerne tilgjengelig. Nye spillere vil også bli presentert fortløpende her. Bilder og presentasjoner av andre lag i klubben vil også gjøres tilgjengelig i galleriet.

Ved spesielle anledninger vil vi forsøke vårt beste med å gjøre noe ut av dette. Rundt jul, påske og sommeren vil det komme spesielle gallerier som viser spillerne og andre knyttet til lagene og klubben i sesongriktige antrekk og situasjoner. Dette for å kunne vise andre sider av menneskene involvert i og rundt klubben. Hvem ønsker ikke å se hovedtreneren kledd ut som en julenisse? Eller materialforvalteren som en av alvene? Det vet vi at vi har!

Vi vil også forsøke å alltid legge ut bilder av troppene for hvert år og hvert lag, Fra G13 og alle alderstrinn oppover i systemet er slike bilder tilgjengelige, og det er viktig å vise tilhengerne hva som gror i klubben og gi spillerne gleden av å få vist seg frem på klubbens hjemmeside. Det er potensielle fremtidige spillere for klubbens A-lag og mulig store stjerner i emning.

Bilder fra kamper skal også være en prioritet i vårt galleri. Bilder hvor spillerne våre er involvert i avgjørende situasjoner eller tøffe dueller bidrar alltid til å gjøre helhetsinntrykket bedre for deg og andre besøkende. Bilder av jublende spillere i de gule draktene er vel noe alle vil se, men alle aspekter må tas inn i galleriet, også bilder fra de dagene det ikke går som vi ønsker. For å fortelle hele historien om vår klubb må begge sider av medaljen belyses, selv om vi ikke trenger å like de galleriene som viser alt annet enn seier og jubel.

Historiske bilder er også et element som er viktige å ta vare på og formidle videre. Det er jo i utgangspunktet alt det som har skjedd tidligere som har gjort klubben til det den er i dag. Bilder fra dagene klubben bare het Fotballklubben Glimt, noen av ski-aktivitetene til Ski- og Fotballklubben Glimt, og de herlige dagen med triumf i cuper og serie er alltid spennende å se på igjen og igjen. Gode historier og gammel storhet blir aldri kjedelig og kan fortelles og ses igjen gang etter gang.

Bilder i vårt galleri kan komme fra flere kilder, som våre egne kameraer, innsendte bidrag eller offisielle bilder fra klubben. Alt som kan gi oss muligheten til å vise virkeligheten bak, i og rundt FK Bodø/Glimt vil vi gi alle dere som besøker siden vår. Om vi kan få det beste galleriet knyttet til klubben så vil det gjøre oss veldig fornøyde og stolte.

Som nevnt over her, så kan et galleri gjøre mye for å formidle alt fra konkret informasjon, følelser og stemning i klubben og hvert enkelt lag, spenning fra kamper og fremtidige stjerner. Derfor føler vi at det å ha et skikkelig galleri vil kunne gi både oss og dere et godt fundament for å støtte klubben vi er så glade i gjennom ild og vann og tykt og tynt.

Bodø/Glimt førr Evig!