På disse sidene vil du finne informasjon om FK Bodø/Glimt og mye av det som rører seg rundt klubben. Det vil blant annet være artikler som tar for seg noen av de viktigste historiske milepælene til klubben, de største merittene, de mest kjente spillerne og mer generell informasjon.

100 år med historie

Med 100-årsjubileet til klubben vel overstått i 2016, så er det mye som har være sagt, skrevet om og mange kamper som har blitt spilt i klubben i denne tiden, og slikt sett skapt FK Bodø/Glimt slik vi kjenner de i dag. Landsdelens stolthet har bidratt med mye og vil fremover fortsette å bidra med mye både lokalt, regionalt og nasjonalt.

Med 9 nordnorske mesterskap, 2 nasjonale cupmesterskap, samt en rekke gode plasseringer i den øverste divisjonen i Norge så har det vært mye blest rundt klubben, spesielt de siste drøyt 30 årene. Og at Bodø/Glimt har betydd mye for både lokalsamfunnet og landsdelen er det ingen tvil om, hvor klubbutvikling sammen med å bidra tilbake til de som ofrer så mye for klubben alltid har vært viktig.

For mye informasjon?

Det finnes utallige sider hvor man kan finne forskjellig type informasjon om Bodø/Glimt. Om man for eksempel er interessert i informasjon om drift og økonomi så kan man søke etter Firmainformasjon og finne nøkkeltallene. Det er ingen grense for hva og hvilken type informasjon man kan finne i dag, og det finnes mange steder kan man finne mer eller mindre relevant informasjon for oss supportere, og det er dette vi ønsker å gjøre vårt beste for å samle her inne.

Det å være supporter i dag kan være overveldende med tanke på all den informasjonen som er tilgjengelig der ute. Spesielt på Internett, med alle sine sider, blogger og nettaviser, kan det være veldig mange mer eller mindre pålitelige kilder, og da kan det være en stor fordel å få alt samlet på et sted, i det minste i den grad det faktisk lar seg gjøre praktisk.

Det er aldri feil å være synlig, og FK Bodø/Glimt er en klubb som absolutt fortjener å stikke seg frem i vrimmelen som er Internett i dag!

Samleside

Som nevnt vil vi her gjøre vår aller beste for å samle noe av det viktigste i klubbens over hundre år med spennende historie, og med det gi et bidrag som kan gi en supporter et sted hvor interessant informasjon kan nytes på et og samme, oversiktlige sted. For alle som er glad i klubben med de knallgule draktene, så vil det være en spennende side med mye god informasjon.

Du vil finne artikler som presenterer de største spillerne og trenerne som har representert klubben, som tar for seg de største sportslige prestasjonene, informasjon om klubbens satsing i lokalmiljøet og med barn- og ungdomsfotball, samt historisk bakgrunn om stadionutvikling i byen. Det er ingen tvil om at samfunnsaktøren FK Bodø/Glimt har bidratt med mye, og vil fortsette å gjøre dette i uoverskuelig fremtid.

For fansen førr Evig

Den Gule Horde er en entusiastisk supportergjeng og vi ønsker å tilby disse, og alle andre som har en interesse av FK Bodø/Glimt, en portal for informasjon som kan nytes og hjelpe til med å øke kunnskapen og interessen for klubben. Da historien hele tiden tilbyr mer informasjon, og antall sider som ønsker å formidle disse også vokser i antall, så skal dette være en plattform for deg som ikke så lett finner fram i denne jungelen.

Mye annen informasjon som bilder, lenker, spilletips og mer til vil også bli prioritert å gjøre tilgjengelig her.

For FK Bodø/Glimt skal vi bidra og med gult i blodet er det alltid Bodø/Glimt førr Evig!